о нама

Biz bilan bog'lanish

Зхангјиаганг краљ машина Цо., Лтд

Тел : + 86, 512 58178676

Факс : + 86, 512 56796350

Мобилни телефон: + 86 136 0622 0224

Wеб : http://www.king-machine.com

Е-маил : info@king-machine.com

Додај : 800 метара западно од С338 Луyуан преко моста, град Зхангјиаганг, Јиангсу провинције, Кина

Поштански број: 215628

Зхангјиаганг краљ машина Цо., Лтд

Обрацати краљ машина компанији

Профил компаније

Зхангјиаганг краљ машина компанија је професионални производња за напитак паковање машинерија која се налази у зхангјиаганг град затворен Љангај аеродром, имамо више од 10000 квадратних метара радног простора. Нудимо комплетне производне линије за воду, сок и газирана пића и сл.

Краљ машина имати дугорочном идеју о "квалитету оријентисан, купци први '' по који пружа глобалне купцу који у пољу напитак производа са интелигентна опреме као што вода третман, пре-третман, диће машина за обликовање, пуњење паковање и свеобухватног решења. Смо пружили купцима отклањање грешака и рате кредита у раној фази, опрему, истраживање и развој у средњој фази, предавао сервиса у каснијој фази. До сада, краљ машина је навео одличан опреме и савршен сервис за многе купце широм света, као што је Аqуамист у Кенији, Танзанији, Саyона, Уганда плави талас, Венецуела Канајме итд. Као напитак машинерију производњу, морамо добро радно окружење.

Радионица

Наше ствари

У радионици, имамо професионални оператори и техничари са више опција за машинску обраду опрему и потпуну контролу квалитета, краљ машина је способан за пружање потпуне и прецизне делове обради и читав сервис производња машина, створићемо вредност за купце широм света. За контрола квалитета, краљ машина имплементира свеобухватни менаџмент систем квалитета, у зависности од квалитета производа као живот ентерприсе, до прошло је сада ЦЕ, ИСО, СГС цертификације, компанија строго према систему, као и стандарде и услове, тако да операција производа и услуга у сусрет захтевима купаца, и добива купца, задовољство и признање.

Краљ машина поздравља твој гостујући!

Производи

Силика песак филтера:
То могу да уклони суспендованих јаког и глутен честице у води, самим тим смањењу турбидитy воде.
Активни угљен филтера:
То можете да уклоните пигмент, мирис и велики број живих организама у води.
Натријум јонски измењивач:
То не можете да уклоните калцијум и магнезијум Јона у води, како би се омекша вода.
Прецизно филтера:
Могу осигурати да гранулације воде у обрнуте осмозе мембрана је мања од 0,1.
Обрнуте осмозе:
Обрнуте осмозе уређај је опрему да очисти слани воду уз радњу притиском разлика полу-пропусне мембране. То се зове обрнуте осмозе, као што то није у складу са природном пенетрације правцу. Различитих материјала имају различите осмотицпрессурес.
Обрнуте осмозе можете да уклоните више од 97% од растворљива со и изнад 99% материјала за колоида, микроорганизма, честице и организам, постане најбољи први избор опреме у инжињеринг модерне пречишћене воде, високо пречишћене воде и простора воду (супер-пречишћене воде). Највише истакнуте функције су ниском потрошњом енергије, нема загађења, једноставна техника, високог квалитета вода и прикладно управљање и одржавање.
УВ стерилизатором:
Користи УВ да убије неке бактерије које можда такође пролазе кроз систем обрнуте осмозе.
Озон стерилизатором:
Неке бактерије не може бити убијен од стране УВ, са стерилизатором користи озон убити те бактерије.
Хморају да се имају влакна Ултрафилтер:
Овај ултрафилтер усваја диссyмметрицал полупропусна филм који је направљен од мацромолецуле материјала са посебан процес. Сирови тецност тече под притиском, унутар или изван филма. Мацромолецуле супстанца и колоида честице сирове тецност зачепила на површини филма и купују далеко циркулацију сирове тецност постаје инсписсатед, супстанца у течности је разведен, концентрирани.
Према извору воде купца аналитички извештај и коначни воду стандардни неопходни, смо ће предложене купца да бисте одабрали вода погодна за прераду.

За цертификацију


Зхангјиаганг краљ машина Цо., Лтд

Тел : + 86, 512 58178676

Факс : + 86, 512 56796350

Мобилни телефон: + 86 136 0622 0224

Wеб:http://www.King-Machine.com

Е-маил адреса:Info@King-Machine.com